Gezichtsbehandelingen

MANUELE PIROCHE BEHANDELING

Een heerlijke manuele verwen behandeling. Door de combinatie van effectieve werkstoffen en de op uw huid afgestemde bio aroma's bereiken we een langdurig effect en een stralend uiterlijk. 

We beginnen de behandeling met een warm compres voor de voeten en een voet massage. Daarna een warm compres voor het gelaat, reiniging, dieptereiniging ,eventueel epileren en onzuiverheden verwijderen, massage met de op uw huid afgestemde bio aroma's, masker en als afsluiting een dag of nachtverzorging.

€ 72,00 - 90 minuten

COLLAGEEN BEHANDELING

Deze Collageen behandeling is speciaal geschikt voor de ouder wordende huid. Deze behandeling zorgt ervoor dat de elasticiteit, spankracht en vochtgehalte wordt verbeterd.

€ 87,00 - 90 minuten

REINIGENDE PIROCHE BEHANDELING

Deze verkorte gezichtsbehandeling vooral gericht op het reinigen van de huid.

€ 52,00 - 60 minuten

ENERGETISCHE MINI FACE LIFT BEHANDELING

Een korte maar krachtige behandeling met lymfe drainage., ultra geluid en manuele simulatie van acupuntuurpunten en de bijbehorende producten en ampullen. Deze behandeling geeft een prachtig liftend effect en een stralend uiterlijk.

€ 74,00 - 60 minuten


BIO ENERGETISCHE GEZICHTSBEHANDELING

De basis van de behandeling gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om tot huidverbetering te komen: ontgiften, energie geven en celvernieuwing.

We beginnen met deze behandeling op de rug omdat daar de energiepunten van de organen lopen. Door deze te prikkelen en te openen dmv het apparaat de lymphodrainer (cupping drainage) onstaat er een goede doorbloeding en maakt de huid ontvankelijker voor de werkstoffen waarmee we werken. Dit doen we op de rug maar ook op de buik en decollete'. Na de energetische opening werken we op het gezicht ook met de cupping drainage. De behandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het imuunsysteem en verbeterd de huid. Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt zo ruimte voor energie en voedingstoffen. Resultaat een mooie, gladde, levendige en stralende huid die er jonger uitziet.

€ 117,00 - 120 minuten

EXPRESSIONS BEHANDELING- NATURAL FACE LIFTING

Deze intensieve behandeling is ontworpen om de de vorming van expressierimpels tegen te gaan.De behandeling stimuleert biochemische processen die expressierimpels verminderen en de gladheid en elasticiteit van de huid herstellen. Geeft een liftend effect en is super ontspannend.

€ 92,00 - 90 minuten

NOESIS- VITAMINE BEHANDELING

Een intensieve behandeling gericht op bescherming tegen vroegtijdige veroudering (rimpels, vale kleur, dikke huid en vermindering van de elasticiteit). De energetische combinatie van de vitamine A,C en E en de intensieve werking van vochtregulerende actieve bestanddelen bevorderen de celregeneratie, verminderen zichtbaar fijne lijntjes en zorgen voor stevige elastische huid.

€ 92,00 - 90 minuten

BINDWEEFSEL-EN CUPPING MASSAGE

Een mooie huidverbeterende massage om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Uitermate geschikt voor een verslapte, slecht doorbloede, verouderde huid, rimpels maar ook om acne te verbeteren en /of te verminderen.

€ 82,00 -75 minuten